Direktlänk till inlägg 9 juni 2011

Deoxys.

Av Patricia - 9 juni 2011 17:19

Nu har jag inte skrivit på några dagar.. Så, hej!


I måndags var det röd dag.. 6 Juni ju. Även min systers födelsedag. Så jag åkte och firade det i några timmar, sedan åkte jag hem till pappa igen. Vad jag hittade på kommer jag faktiskt inte ihåg.


I tisdags.. Hmm, vad gjorde vi då... Inget speciellt tror jag. Inga lektioner i alla fall. Vi spelade brännboll ute i regnet, oh yeah. Curleh hair. Kommer inte ihåg mycket mer än att jag och några till sprang runt och letade efter en lärare för att jag skulle lämna in en VG/MVG uppgift i SO.


Onsdag.. Vi hade skeppskampen. Jag spelade fotboll. Huhu, det var jobbigt, men hyfsat kul. Vi vann en match, kom lika en gång och förlora två tror jag. Något sådant. Jag fick även ett hårt skott rakt på bröstkorgen från säkert en meters avstånd. När det hände så stannade alla upp och bara "åh...Gick det bra?" 

Sedan när jag skulle attackera fick jag en spark rakt på skenbenet, så nu har jag en stor bula och blåmärke där som gör ont. Och jag hade även ont i benet innan det.

Vi på fotbollen var de som blev klara med vårat sist. De andra med de andra sporterna var klara långt innan dess.

Vid ett tiden var alla vid gympasalen för att kolla på de som skulle springa staffeten. Gröna loosa mot blåa, och röda loosa mot gula. Så gröna och röda tävlade mot varandra för att se vem som kom på tredje och fjärde plats. Det blev lika första gången, men röda ansåg att de kom före, medans gröna skrek att det var lika och att de fuska. Så lärarna beslöt sig för att de skulle köra om de sista två som sprang. Gröna vann! (Jag är med i det gröna skeppet)

Sen var det blåa mot gula. Blåa vann för att gula hade långsamma i sitt lag.

Men sen var det bara att räkna ihop alla poäng från alla sporter till varje skepp.

Gula följde sina traditioner med att komma sist. Sen var det blåa som skröt och tjatade om att de måste vinna bara för att det är sista året för blåa innan det skeppet försvinner. Men det fjortiskskeppet kom trea!

Sen var det spänningen. Jag och väldigt många andra trodde att röda skulle vinna, så jag gav faktiskt upp hoppet en stund.

Men sedan sa de: Och vinnarlaget är... ... ... GRÖNA!

Då rusar hela gröna skeppet ut från läktaren och in i gympahallen.

Yeah, vi vann! Vi vann!


Well, idag (torsdag) kollade vi på film hela dagen. Eller vi hade några raster emellan och hade någon musik quiz med. Till filmerna har vi tjockat oss på godis :3 Har fortfarande kvar en del. Filmerna vi såg var Narnia prince Caspian. Och Narnia 3.. Vad den nu än heter. Han som spelar Caspian är väldigt snygg D:

Sedan till sist var det några stycken som hade med sig filmer. Majoriteten av klassen ville se någon som heter King pin. Men jag och pokémon nerds gänget ville se pokémonfilm som min trogne pokémon vän hade med sig.

Men... Alla waina. Och då waina pokémongänget med. Vissa drog bara för att de inte ville se king pin. Jag waina som tusan och sa att vi som ville se pokémon kunde göra det i ett annat klassrum. Våran snela lärare gick med på det och vi såg "Pokémon Destiny Deoxys The Movie" i ett av niornas klassrum. På en duk     t om! :3 

Lyxigt vi hade det. Vi var väldigt få med. Så jag och en annan satte oss mitt framför duken på varsitt bord. Chill, (fuck yeah).

Långt inlägg.

Men..

K, bry.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 5 februari 2013 13:27

Say heyo~ 안녕 こんにちは Nu förtiden pluggar jag båda språken.~   Haha, insåg då jag fick en kommentar nyligen att det fortfarande finns de som besöker min blogg. Dafuq guys. I denna stund sitter...

Av Patricia - 28 oktober 2012 19:48

Hej allesammans.  Tänkte nyss "åh nej jag har inte skrivit på minst ett halvår" och så skrev jag senast i augusti. Inte så värst jättelänge sedan. Iallafall.  Ah.  ♥ Ehu. Nej men jag har faktiskt varit i England. Var där i septemb...

Av Patricia - 10 augusti 2012 13:33

Hejsan.  10 augusti, tiden bara flyger iväg på små, nej vänta, stora enhörningar som hoppar mellan rosa, fluffiga moln.     Som sagt, snart skola igen. Vi, eller jag då, börjar runt den 21. Bleh, ser inte alls fram emot alla läxor och prov och ...

Av Patricia - 1 juli 2012 16:07

Presentationen är halvt uppdaterad, d v s att jag har tagit bort och lagt till lite annat. :) ...

Av Patricia - 27 juni 2012 01:25

HAITHAR.  Från att tänka "åh jag vill knappast till Italien. Vad ska jag göra där? Har aldrig varit intresserad av landet och vet inte ett dugg om det heller..." till att jag älskar landet. Har aldrig tyckt om ett land mer än något annat, alla är j...

Presentation


Yo! Mitt namn är Patricia, och jag är född den 24 september 1997. Jag bor i Skåne, okok.
Om du inte orkar långa texter ibland är denna blogg inget för dig! :'D
Mycket kärlek, sport, resor, och allmänt - dvs mitt liv. ~

Fråga mig

4 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ sutori med Blogkeen
Följ sutori med Bloglovin'

Översätt bloggen c:

Macarons!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se