Senaste inläggen

Av Patricia - 9 juni 2011 17:19

Nu har jag inte skrivit på några dagar.. Så, hej!


I måndags var det röd dag.. 6 Juni ju. Även min systers födelsedag. Så jag åkte och firade det i några timmar, sedan åkte jag hem till pappa igen. Vad jag hittade på kommer jag faktiskt inte ihåg.


I tisdags.. Hmm, vad gjorde vi då... Inget speciellt tror jag. Inga lektioner i alla fall. Vi spelade brännboll ute i regnet, oh yeah. Curleh hair. Kommer inte ihåg mycket mer än att jag och några till sprang runt och letade efter en lärare för att jag skulle lämna in en VG/MVG uppgift i SO.


Onsdag.. Vi hade skeppskampen. Jag spelade fotboll. Huhu, det var jobbigt, men hyfsat kul. Vi vann en match, kom lika en gång och förlora två tror jag. Något sådant. Jag fick även ett hårt skott rakt på bröstkorgen från säkert en meters avstånd. När det hände så stannade alla upp och bara "åh...Gick det bra?" 

Sedan när jag skulle attackera fick jag en spark rakt på skenbenet, så nu har jag en stor bula och blåmärke där som gör ont. Och jag hade även ont i benet innan det.

Vi på fotbollen var de som blev klara med vårat sist. De andra med de andra sporterna var klara långt innan dess.

Vid ett tiden var alla vid gympasalen för att kolla på de som skulle springa staffeten. Gröna loosa mot blåa, och röda loosa mot gula. Så gröna och röda tävlade mot varandra för att se vem som kom på tredje och fjärde plats. Det blev lika första gången, men röda ansåg att de kom före, medans gröna skrek att det var lika och att de fuska. Så lärarna beslöt sig för att de skulle köra om de sista två som sprang. Gröna vann! (Jag är med i det gröna skeppet)

Sen var det blåa mot gula. Blåa vann för att gula hade långsamma i sitt lag.

Men sen var det bara att räkna ihop alla poäng från alla sporter till varje skepp.

Gula följde sina traditioner med att komma sist. Sen var det blåa som skröt och tjatade om att de måste vinna bara för att det är sista året för blåa innan det skeppet försvinner. Men det fjortiskskeppet kom trea!

Sen var det spänningen. Jag och väldigt många andra trodde att röda skulle vinna, så jag gav faktiskt upp hoppet en stund.

Men sedan sa de: Och vinnarlaget är... ... ... GRÖNA!

Då rusar hela gröna skeppet ut från läktaren och in i gympahallen.

Yeah, vi vann! Vi vann!


Well, idag (torsdag) kollade vi på film hela dagen. Eller vi hade några raster emellan och hade någon musik quiz med. Till filmerna har vi tjockat oss på godis :3 Har fortfarande kvar en del. Filmerna vi såg var Narnia prince Caspian. Och Narnia 3.. Vad den nu än heter. Han som spelar Caspian är väldigt snygg D:

Sedan till sist var det några stycken som hade med sig filmer. Majoriteten av klassen ville se någon som heter King pin. Men jag och pokémon nerds gänget ville se pokémonfilm som min trogne pokémon vän hade med sig.

Men... Alla waina. Och då waina pokémongänget med. Vissa drog bara för att de inte ville se king pin. Jag waina som tusan och sa att vi som ville se pokémon kunde göra det i ett annat klassrum. Våran snela lärare gick med på det och vi såg "Pokémon Destiny Deoxys The Movie" i ett av niornas klassrum. På en duk     t om! :3 

Lyxigt vi hade det. Vi var väldigt få med. Så jag och en annan satte oss mitt framför duken på varsitt bord. Chill, (fuck yeah).

Långt inlägg.

Men..

K, bry.

ANNONS
Av Patricia - 5 juni 2011 01:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Patricia - 5 juni 2011 00:45

Huhu, random rubrik. Igår satt jag uppe till klockan 5 för att kolla på filmen "Hostel" tillsammans med min syster. Idag går det dock ingen skräckfilm, så jag antar att jag lägger mig snart. Om inte någon rolig person skriver, som någon faktiskt gjorde nu :) Fu. Det går knappast att chatta med honom bara för hans internet T__T.


Just nu lyssnar jag på musik, GG. Miyavi~

VERSAILLES VAR PÅ UPPCON T^T''


Och know what? Det är klart att Ashton Kutcher ska ta över Charlie Sheen's roll i 2 and a half men. Bleh, blir inte underhållande. FFFUU.


Idag badade jag med min mamma, hennes pojkvän och min syster i havet. Nice, det var en aning kallt bara för att vi åkte ganska sent T__T


Jag trodde att jag skulle våga skriva av mig i denna blogg, men jag hade fel. Nu börjar jag skriva som de flesta andra bloggare. Och när jag ska skriva av mig helt så gör låser jag ><

Påminner mig om att jag måste göra ett sådant inlägg. ♥ 

Av Patricia - 4 juni 2011 01:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Patricia - 3 juni 2011 22:18

Oh yeah. Idag har det varit ett underbart väder!

Jag vaknade vid halv 1 tiden. På eftermiddagen åkte jag till min mamma.

Där gjorde jag inte någonting först. Sedan bestämde jag och min syster sig för att gå ut och fota. And so we did. nice.

  En bild får ni se C: Inte så fin direkt, men...Ye. Mitt ansikte ser derp ut >< Lulz.


Yeye, nu har jag kollat klart på Sverige som mötte Moldavien i fotboll. Det slutade 4-1 till Sverige. woo. Det andra målet var riktigt snyggt. n_n''


Hmm.. Vad mer, ingenting händer. Igår var jag inomhus hela dagen ända tills jag blev tvungen att följa med och äta på resturang på kvällen. Men det var något jag ångra, för alla blev sura på mig. Men jag hade varnat dem för att jag skulle hålla mig undan folk. Jag var ganska osocial och sur. Kontakt genom datorn var okay, men verkligen inte irl.

trolololol~ Narwhals will chew on yar fingertops when u sleep. 


"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
— John Lennon

Av Patricia - 1 juni 2011 23:24

Lulz, jag tänkte skriva innan jag drog till graderingen. Men bloggplatsen avskyr mig och ville inte öppna. Well, jag var riktigt nervös innan. But know what? Jag klarade graderingen, och nu är jag grönbältare. nice. Benji och Patricia kom och kolla. Det börja med 35 armhävningar och sit ups, och det fortsatte till att krossa brädor i slutet. Vi krossade denna gång brädan med en "pan dollyo chagi" (hookspark) Och den över frambenet. Yeye.(Jag har börjat säga det väldigt mycket nu >_

Efter graderingen gick vi hem. Eller patiricia hämta sin moped vid biblioteket, så jag och benji gick till mig. Jag lämnade mina grejer, sedan gick vi till benji. Patricia kom senare och sedan åt vi i resturangen. Det var trevligt :)


Nu är det långhelg. Alltså ledig torsdag,fredag, och sedan måndag. Jag funderar faktiskt på att hålla mig inomhus hela tiden. Sitta inne på mitt rum och plugga/spela/chatta osv. Jag har inte lust att gå ut och möta världen, möta människor. Inte just nu.

U MAD? 

Yes, I am.


Oh god, är riktigt trött nu. Så jag ska nog krypa ner i sängen med datorn på nattduksbordet och kolla på någon film. Kommer förmodligen somna, but that's okay, har haft en tuff dag med SO prov som jag förmodar att jag får dåligt resultat på. yeye, sa ju att jag skulle faila på något av det. Vi hade inget engelska glosförhör trots allt, nice.


Kom på att det går South Park vid denna tiden på tv. Coolt, bai~

Av Patricia - 1 juni 2011 22:56
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Patricia - 31 maj 2011 22:57

BLEH, loppet var huur jobbigt som helst. Roligt att det var riktigt varmt också?T__T Dog lite. Sprang iallafall på 30.52 och kom tvåa i vår klass. Jag och Oliver sprang tillsammans från bron vid Riviera och in i mål, jag sprang i mål två sekunder före honom. Han babbla asmycket när vi jogga, och mitt svar blev mest ett "mm". Sen efter ett tag då jag kände mig elakt med det svaret sade jag "Hur orkar du snacka så mycket..D:?" Och så blev han tyst. Gz till Niklas eller Eleonora som kom etta, och Leonita som kom tvåa n_n''

När jag kom hem åt jag lite, sedan lade jag mig i sängen för att sova. Det tog verkligen inte lång tid innan jag somna O3O'' 


Nu sitter jag och pluggar SO inför provet imorgon. Det går inte så värst bra, för jag är inte så säker på vad man ska plugga på, sen har jag några uppgifter som tar tid. Sen har vi engelska glosförhör imorgon, OCH TAEKWONDO GRADERING. FMLFML. Jag ska ju som sagt klara det här! Tagga, tagga.


Nej, nu skall jag fortsätta plugga.

   

Här får ni två bilder för att det inte ska se mycket tråkigare ut än vad denna blogg redan är. Men det handlar som sagt om mina innersta tankar. Såå...Ye.

Presentation


Yo! Mitt namn är Patricia, och jag är född den 24 september 1997. Jag bor i Skåne, okok.
Om du inte orkar långa texter ibland är denna blogg inget för dig! :'D
Mycket kärlek, sport, resor, och allmänt - dvs mitt liv. ~

Fråga mig

4 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ sutori med Blogkeen
Följ sutori med Bloglovin'

Översätt bloggen c:

Macarons!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se