Senaste inläggen

Av Patricia - 22 maj 2011 14:37

Ha, jorden gick inte under as I thought. Eller gjorde den? Tänk så lever vi inte, utan vi bara lever vidare i något som inte finns. Eller något sådant :3


Igår åkte jag till min mamma för att slippa min pappa, brorsa och hans vänner som skulle dricka... Det var lugnt hos henne, riktigt chill DD: 

Idag åkte vi och handla, jag behövde nya skor.. Jag menar det, jag behövde verkligen nya skor. Så jag köpte några som inte var så värst fina men jag hade inte lust att leta efter några andra. Jag hittade dock massa snygga högklackade, men jag har inte lust att gå runt i det vardagligen. Jag måste bara nämna att jag har stora problem med att stoppa i växeln i min plånbok. Det tar jättelång tid, så när jag handlar med mina föräldrar brukar de alltid gå i förväg x'D

Well, jag hittade fina kläder också, men jag orka inte köpa dem. Jag kanske bör spara pengar nu till min språkresa som jag förmodar att jag aldrig kommer åka på.


Nästa vecka är den sista vanliga skolveckan, oh yeah. Men det är ändå 3 veckor kvar tills sommarlovet T^T Jag orkar inte gå i skolan så länge till. Jag vill inte se vissa personer. Jag vill inte! Jag vill inte plågas.. Men, det ska väl gå.


/emo som vanligt.

  baaaw, vi hade en massa marsvin en gång i tiden. Som mest hade vi 13 stycken D: Vi hade massa marsvinsungar och så för att de para sig. ^-^

ANNONS
Av Patricia - 21 maj 2011 09:42

Blö, jag har börjat få sömnproblem igen..Eller ye? Innan då jag hade det vakna jag 1-2 gånger varje natt. Nu vaknar jag en gång och då runt fyra tiden. Precis varje natt. Även idag, sedan somna jag om och sov till åtta tiden. 


Uh, har ingenting att göra idag, så jag tror jag skall hjälpa min pappa att städa och sådant. Då kanske jag inte tänker på mat så mycket heller? C:


lol, vi dör idag klockan sex. Och så gör vi inte det :PPPpppPPPPppppPP ... D:


Well, nu ska jag nog dra på mig kläder och se vad jag kan göra för nytta i detta soliga väder. Il fait du soleil. Oh wait, kollar ju på anime atm. Well, ska kolla klart episodet, lyssna på lipstick och sedan bege mig ur min säng n_n


Bai~

ANNONS
Av Patricia - 20 maj 2011 20:19


Ja, självklart var jag för feg för att våga filma honom, så jag filmade min andra kompis istället och filmade honom lite.

Well, detta var iallafall en av de första gångerna vi träffades utanför skolan.. Eller detta var ju då efter skolan C:


Jag ber om ursäkt att videon kom på fel håll. Men ni får vrida på erat huvud eller er dator skärm D:
 

Av Patricia - 20 maj 2011 19:52

Oh yeah, det är fredag! Något jag både har sett fram emot och inte sett fram emot. Liksom, ingen skola! Men sen har jag absolut ingenting att göra, förutom att gömma mig inomhus. Jag har ingen lust för att göra så mycket heller. Tror jag skall jogga en del för att träna min kondition till strandängsloppet ^-^

Vecka 21 är den sista skolveckan! Sedan är det en massa lovdagar och en massa annat vecka 22 och 23.

Egentligen så kommer jag inte ens ha så värst roligt under sommarlovet heller. Förutom då vi skall till Frankrike. Jag funderade på att gå på sommarskola, men jag behöver visst inte det? Jag tycker bara det är nyttigt, men kay? Blööö.


Benjamin är inte inne på skype, och just nu är det ingen annan rolig person att snacka med. Eller sebbe, fast nä.


Blurg, idag har jag haft riktigt ont i magen och har knappast kunnat äta. Så har sammanlagt ätit en skål med fil idag, lol. Hmm, har inte varit på humör heller. Värsta emo, ye, jag menar det.. EMO. Visst, jag har sett *ASÅFM*AÅSOF glad ut men nah.


HEY DUDE. Jag har haft lipstick låten i huvudet i tre dagar nu! But that's okay, jag gillar Jedward 8D

  EHEH, kul.

Av Patricia - 19 maj 2011 22:34

Jag trodde att det skulle bli roligt att skapa en blogg och blogga, men nope, jag tröttna efter ett tag. Men det kan bero på min jobbiga dator.. Tror faktiskt det D:


Snart är det gradering. 3 träningar kvar tills dess. Och om 2 veckor och 1 dag är det sommarlov.Typ..Något sådant.


Uh, nu har vi börjat springa en massa på idrottslektionerna i skolan inför det 5km långa strandängsloppet.


Huhu soz, har inget att säga. Jag kollar på 2 and a half men just nu. Tror att jag ska spela mw2 om jag orkar..Vilket jag nästan aldrig gör. Men imorgon är det ju fredag och sedan helg, då kan jag ju spela. Jag är väldigt trött som jag brukar vara. Det får mig av någon konstig anledning att tänka på att jag alltid fryser i skolan. T om om det är sol ute xD


Blä, har verkligen ingenting att skriva. Så bai.

Av Patricia - 19 maj 2011 21:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

:D

Av Patricia - 16 maj 2011 21:55

Hehe, jag har faktiskt ingenting att säga. Jag har inte kontaktat sebbe sedan vi hälsade på varandra i fredes. Och innan dess har vi inte snackat på ett tag via datorn. Så ye, jag är lite sad.


Idag var det taekwondo träning. Det gick ganska bra, och vi övade inför graderingen. Jag mådde ganska illa, så ibland gick det inte som jag hade tänkt mig. Oh well. Jag är ganska trött nu.


Jag, min far och min syster skall resa bort i två veckor under sommarlovet. Vi har dock inte bestämt oss vart. Jag föreslog Japan..Men det är ju all strålning, kärnkraftverk och sådant där ju. Sedan Vietnam- men det är monsunregn där. Och Thailand är det regnperiod. MEN! Jag tänker på Frankrike? Underbart land, och jag kan även testa mina kunskaper med det franska språket av det jag lärt mig i skolan under ett år.


Och en annan sak. Det med gymnasieval är så himla svårt. Jag har velat gå in på någon musiklinje, men vad händer om man inte lyckas? Jo, man får väl hitta något annat, och några år på den linjen var förgäves. Men jag har alltid älskat att resa utomlands. Så jag funderar på att studera ekonomi. Och det tänker jag studera i Japan för att jag riktigt älskar det landet. Vi får se om jag lyckas. Jag hoppas på det bästa

.  Såhär är det för mig.. Hmm, varje dag? :D


Av Patricia - 15 maj 2011 02:17

Jag har som 120 miljoner andra människor kollat på eurovision song contest.

Min favorit var självklart tvillingarna Jedward från Irland med sin låt Lipstick. De låg trea ett tag men sedan sjönk de och slutade på åttonde plats. Oh well, jag gillar dem iallafall! ^-^ Eric Saade som tävlade för Sverige kom på tredje plats. Han åkte från andra plats till tredje plats på sista rösten. Alltså så var det tolvan som gick till Italien. Well, efter ett hysteriskt, argt och ångestfullt tittande på röstningen så vann besviket Azerbaijan. Men, de var inte dåliga iallafall.

 


Min helg har inte varit rolig alls. I fredes sov jag för det mesta. Sedan hade jag svårt att somna då jag lade mig i sängen klockan två. Det tog väl en timme innan jag somna. Sen idag har jag bara legat i min säng hela dagen. Det har varit ett underbart, mysigt men läskigt åskväder. Jag var ensam hemma då det åska, det var det som var det läskiga. Så jag bestämde mig för att åka till min mamma. De hämtade mig när det hade slutat åska, så jag fick stå ut. Det jobbiga är, är att när jag är ensam och rädd så börjar jag inbilla mig saker. Som t ex: Att jag kommer se en hand sticka ut under min säng när som, eller någon krypandes upp för trappan som liknar the grudge. Ye. Jag tänker helt enkelt för mycket, huhu.

Presentation


Yo! Mitt namn är Patricia, och jag är född den 24 september 1997. Jag bor i Skåne, okok.
Om du inte orkar långa texter ibland är denna blogg inget för dig! :'D
Mycket kärlek, sport, resor, och allmänt - dvs mitt liv. ~

Fråga mig

4 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ sutori med Blogkeen
Följ sutori med Bloglovin'

Översätt bloggen c:

Macarons!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se