Senaste inläggen

Av Patricia - 13 maj 2011 21:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Patricia - 12 maj 2011 17:00

Nu är jag riktigt trött! Vi hade orienteringstävling i skolan som jag sa. Det gick dåligt, jag och Mimmi hittade först inte en kontroll och det tog på våran tid. Hon var dessutom seg, långsam och stannade hela tiden för att knyta skorna... Blev sur på henne xD Så jag peppa henne en massa, men inte för mycket, för då skulle hon säkerligen bli sur. Efter det var jag inte så trött faktiskt. Vi klara det på 30 min... T_T De flesta klarade det på ungefär 17 min? gah, RAGE. /emo

Well, vi fick gå direkt tillbaka till skolan efter det. Då skulle vi ha språk. Det var ungefär tio minuter kvar så jag och Mimmi slog oss ner i gröna för att vänta på Cornelia och Emelie. Då ser jag sebbe komma. Han kommer till oss och sätter sig. Sen kommer Sandra, och när man inte ens vet ordet av det så är alla från spanskan runt oss.. Men det var trevligt. När det var 2 min kvar tills lektionen skulle börja så började vi gå. 


Nu ligger jag och är emo i min säng. Bloggar med min laptop, kollar på hells kitchen och halvsover. 

Jag undrar vad jag skall göra i helgen.. Kanske åka till familia?!

IMORGON FÅNGARNA PÅ STRANDÄNG, FMLFMLFML. 

Ska nog vila nu. Och jag avslutade detta inlägg 18.10 D:

Eller wait, Erik kanske kommer hit för att lära mig åka longboard.

ANNONS
Av Patricia - 11 maj 2011 22:11

Oh, hej. Det blev visst ett inlägg ikväll. Taekwondon var riktigt rolig, vi var endast 7 stycken. Jag, Sophie, Alex, Olle, Marcus, Markus och Angelica. Nope, inga tränare, så Marcus höll i träningen. Det var riktigt roligt för vi gjorde en massa. Dels självförsvar, och Marcus skulle göra det snabbt på mig och bara slängde iväg mig som om jag inte vägde någonting xD Vi körde även fotboll i slutet, alla tyckte att jag var riktigt snabb 8D Och efter det killerboll och sedan strechning. Marcus är inte lika läskig längre som han var i början. Eller han är inte läskig alls. Det blir mer pinsamt när han ska kolla på en länge. Vi skrattade en massa under denna träning.


lol, idag snacka jag med Felicia. Fast det var inget speciellt..  Oh, orienteringstävling imorgon...

En taekwondo bild från graderingen då jag tog gult bälte.   

Av Patricia - 11 maj 2011 17:22

Hallå där. Jag har börjat vakna av mig själv vid 6-tiden och sedan somnar jag om och sover till 7.15 ... Och jag har dessutom blivit tröttare än vanligt nu.

Well, imorse tänkte jag inte ta jackan med mig, men när jag såg att det var lite gråmuligt så proppa jag ner den i min väska iallafall.

Skoldagen var.. Hmm, vet faktiskt inte. Vi hade orientering på gympan vilket jag avskyr, och imorgon ska vi ha orienteringstävling tillsammans med 7A. FML. Jag skulle göra det tillsammans med Mimmi.. Det var bra att jag kom tillsammans med henne, bättre än tillsammans med någon annan.. Tror jag n_n På vägen tillbaka från skogen där vi hade orientering pratade jag och Mimmi gamla minnen. Som t ex hur vi blev bästa vänner. Det var trevligt.


På rasten innan gympan satt jag och Mimmi ute vid det japanska körsbärsträdet och snackade. Det var riktigt varmt, men trevligt. Efter ett tag kommer hela 7A gåendes mot a-huset. Henrik kommer fram till oss och säger: Tjena tjejer, sitter ni här? Eller något sådant ^^ Vi svarar honom och sedan går han. Då kommer förvånadsvärt sebbe, och han säger: Hallå! Sitter ni här och steker? 

Ha ha ha.. Och när han väl gjorde det så kollade Sandra och ropar ett "hej Patricia!". Och efter kommer Clara med ett hej.(tror jag) Jag hälsar tillbaka och ye. Och jag vet självklart varför de gjorde det, de brukar vanligtvis inte göra det.

Taekwondo ikväll! Hoppas vi tränar inför graderingen. 

Av Patricia - 10 maj 2011 23:29

Förlåt, men ikväll har ingenting speciellt hänt. Jag var ute med Julia i Båstad ut till sjön. Det var väldigt roligt och underhållande.

Well, inga läxor tills imorgon. Snarare tills torsdag. Men SO:n har jag gjort, och biologin kan jag göra imorgon. Det var det. Det var inte så länge sen jag blogga senast, så har inte så mycket att säga. Ska lägga mig och sova snart. Imorgon är det en ny dag med nya problem."Glöm dina problem, för att imorgon kommer nya." Något sådant stod det efter ett Andra Avenyn avsnitt. Men jag bär på mina problem tills jag verkligen glömmer av dem. Men jag kan lova dig att de kommer upp igen.

Förlåt, jag är fortfarande inte på humör jag heller. Felicia och Cornelia är för tusan konstiga båda två. Jag har inte lust att vara med dem mer. lol-3åring. w/e.

G'night.

Bjuder på denna som jag kan le åt nästa gång jag läser. detta inlägg.   

   Ye, båda har benji visat mig. c:

Av Patricia - 10 maj 2011 18:13

Åh, de flesta lektionerna har varit roliga (not) men lite har varit roligt. På svenskan läste Daniel klart Mimmis fantasy berättelse, och sedan läste han Olivers. När jag hörde hur bra Mimmis var tappa jag lusten om att han skulle läsa min. Olivers var lätt rolig iallafall! "Han kan inte slåss mot bossen, för han är bara i lvl 65, och du är i lvl 85" Everybody lol'd.


Well, sen hade vi livskunskap. IUP samtal. Daniel snackade med mig. Vi pratade om hur det gick med mina mål. Och sedan sade han att jag var jätte  duktig  i svenska och engelska, och att om jag fortsatte så, så skulle jag nå de högsta betygen direkt. Han fråga hur ofta jag använde engelska. (Läser en bok, datorn, film) Sedan snacka vi om språkval. /Franska. Hur det gick där, varför jag valde det och att han visste att jag skulle kunna lära mig det om jag bara ville. Vilket jag vill. Sedan prata vi om min fantasy berättelse. Han tycker den var bra, men verkligen inte jag. Och så nämde han varför den var så bra.


Sedan var det lunch. Tjejerna i klassen gick och åt.

Jag frågade även Gunilla på slöjden hur hon kunde veta allt om alla.

Jag bara: Hur kan du veta allt om alla?

Hon bara "VADÅ? jag vet inte allt om alla? Jag vet inte allt om bla bla bla bla bla bla bla"
Jag: ... Jo men.. Du vet jätte mycket om alla..
Hon: NÄÄÄÄÄÄÄ *skratta*

Och så sa jag: Men varför snackar du om sebbe med mig då? >:c
Hon: För han går ju i min klass!!! :DDDD
Jag: Jaha, och?
Hon: Du har väl LANat med honom?
Jag: ye, så du påstår att jag gillar alla jag har lanat med? O_O
Hon: JAPP!
Jag: T__T...


Sedan var det engelska. Engelska verb-glosförhöret gick ganska bra tror jag! Och sedan efter det var det biologi. Vi var ute.. Älskar att vara ute under den lektionen på onsdagar.

Henrik: Äsch, det är bara en brännässla. *Tar på en brännässla* AJ SOM FAN!

D:

Blurg, det är riktigt varmt ute. 


Oh just det, när jag kom hem idag proppa jag i mig glass och chips. Sedan mådde jag så dåligt av att jag hade gjort det. Så jag gick in på toaletten och spydde upp en del...


Ye, brlurururjirgn.

Av Patricia - 9 maj 2011 23:06

Träningen gick sådär. Jag var väldigt ostabil och trampade nästan snett flera gånger. Jag blev dessutom yr väldigt lätt. Jag fick en spark både på handen och mina tår. Så nu är min ena stortå ganska röd och den gör ont. Och min hand är svullen. Men nej, jag klagar inte, det kunde förstås ha varit värre.


Ja ni. Jag blev en aning glad när sebbe loggade in och skrev efter ett tag till honom. Men han var inte på humör efter sin match, så jag låter han vara. Nu är jag helt plötsligt också på dåligt humör. 


Imorgon är det chill dag. Fast det blir faktiskt inte så chill. Vi har engelska glosförhör skriftligt. Orka! Och på slöjden skall jag påbörja en kjol efter att nu har sytt klart mina shackrutiga byxor. Jag gillar dem inte alls. Och sedan skall jag fråga Gunilla hur hon får reda på allt om alla. Kul. Hon snackar ju om sebbe med mig hela tiden, och jag har inte sagt något. Kan vara något sen Mimmi nämde honom. 


Gah, har huvudvärk nu. Jag orkar inte skolan imorgon. Men jag måste stå ut tills sommarlovet! Ungefär en månad kvar. Och jag orkar inte någon jobbig fångarna på strandäng på fredag! Vi skulle tydligen bada med, och jag har inte lust att gå runt i bikini framför alla sjuor. Så jag skall protestrera, OH YEAH.


Nu känner jag att jag fake'ar mig glad här. Jag skriver som om jag vore glad D: Jag skall borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen.

G'night. - 

Av Patricia - 9 maj 2011 16:25

Greta märkte idag att Sebbe kollade efter mig. Hon sa att när vi gick från franskan så vände han sig 90 grader och kolla på mig. Ja, hon sa att han vände sig 90 grader och sedan skulle hon visa också.

När jag och Greta stod vid vägen vid vår parkering så kom det två små småungar på cykel(tjejer) och så ställde de sig inte så långt ifrån oss och stirrade på oss. Jag bara "... Hej, är det kul att stå och stirra på oss?" De sänker snabbt sina huvuden och den ena mumlar ett hej, och sedan cyklar de snabbt därifrån. Och Greta bara: Hahahaha! Du är ju evil! Och självklart blir mitt svar: Jag vet.


Detta inlägg har tagit mig en timme kanske, för att jag har sprungit runt hemma och så. Jag berättade för sebbe att jag skulle ha gradering den 1 och han svara: Najs :D Får man komma?

Oh god.. 


Idag i skolan på engelskalektionen så kollade jag upp och mumsade lite på min loggbok. Då kollade Daniel på mig och började le. Jag fortsatte bara kolla på honom, sedan kolla jag bort. Sen slängde jag väl någon blick mot honom då och då, och han stirrade fortfarande och log. Så börja han gå mot mig. Han satte sig på huk framför min bänk och fortsatte stirra. Jag stirrade självklart tillbaka. "Är du sjuk?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Bara trött." Svarade jag honom. "För du är glansig i ögonen.." eller något sådant sa han. Sedan kollade han på mig en liten stund till och sedan drog han. lol.


Taekwondo om 1,5h. Jag hoppas att jag överlever. Är jätte trött förstår du. Klockan är nu 17.06

Presentation


Yo! Mitt namn är Patricia, och jag är född den 24 september 1997. Jag bor i Skåne, okok.
Om du inte orkar långa texter ibland är denna blogg inget för dig! :'D
Mycket kärlek, sport, resor, och allmänt - dvs mitt liv. ~

Fråga mig

4 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ sutori med Blogkeen
Följ sutori med Bloglovin'

Översätt bloggen c:

Macarons!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se