Senaste inläggen

Av Patricia - 8 maj 2011 11:40

Ye, jag är så lol. Jag skulle spela mw2 med sebbe, men när jag hörde en annan röst också snacka så stänger jag av direkt av rädsla. Sedan loggar jag ut mig ur både facebook, msn och skype för att jag inte ska verka vara online. lol, han smsa mig om vart jag stack. Jag bara "internet krånglar" och han: K kom in sen

Alltså vad är det med folk och deras jävla K? Jag har inte lust att snacka med dem som håller på att skriva så. Liksom K är som ett jaha? so what? Eller något.

Fick nyss veta att min taekwondo gradering är den 1 Juni. Då är det bara att gå på vartenda träning vare sig jag inte mår bra eller är trött tills dess. Jag ska klara detta! 

Sommarträning

V24-27 + V31-33.     Onsdagar 18,30-20,00 för alla åldrar. Vanlig träning v34                      Coolt, det måste jag gå på. 

ANNONS
Av Patricia - 8 maj 2011 00:48

Alltså blurururururg, fan, ble, uhuh.


Det blev inte som jag hade tänkt mig. De kom hem till mig, och jag såg att sebbe gömde någonting bakom ryggen, så jag bara hmm, suspicious. Och så gav han mig toffifee. Jag bara, oooh... ... ... Tack. 

GAH, en kram kunde jag åtminstånde ha gett honom T^T FMLFMLFML *cutcut*

Jag som nästan hade planerat vad jag skulle göra. Men jag vågar inte framför folk.


Vi snacka lite först innan vi satte igång filmen. Silent Hill~ Benji sade åt mig och sebbe att sätta oss i min säng, så vi gjorde det. Benji och Patricia låg på andra sidan väggen vid min dörr. Denna gång satt vi inte i varsin kant. Under hela filmen satt jag obekvämt. Verkligen inte bekvämt att sitta lutad mot en vägg. Jag tänkte hela tiden; ta hans hand, gör det. Peta på honom eller något och visa att du vill hålla honom i handen. Men varje gång jag tänkte så började mitt hjärta slå snabbare och hårt. Det hade inte förvånat mig om han kände av det. Så jag struntade i det. Det bör jag aldrig ha gjort. 


Sen skulle de dra efter, Benji hade tydligen sovit, lol. Och han var trött efter. Sebbe drog med dem. Väl nere i hallen frågade benji om sebbe skulle stanna. Jag tänkte säga "staaay" men nej, jag vågade inte.. Såklart. Well, vi kramades farväl och sedan sade vi alla bai och sen drog dem. 


Det läskiga var att jag fruktade att pappa och dem kom hem. Både Richard och pappa var packade. Man hörde deras röster tydligt. Jag visste inte vad jag skulle göra, det var svårt..Pinsamt, så jag satt bara lugnt och kollade på filmen.


Det roliga är att när de hade gått, slog jag igång TV:n. Självklart kommer samma film upp igen... lol, wtf säger jag bara. Åh, läste nyss vad den handla om. JAG VISSTE ATT DET VAR EN THRILLER. Man märker det direkt.


 Det luktar fortarande efter dem i rummet. Lol, vadå, det gör ju det.

Awkward att min dator är seg och äaejofepjefj bara för att den är gammal.   Jag häromdan. Mitt hår var shiny och jag bara, åh, måste fota! lol. Det syns dock inte på bilden.


Godnatt och hejdå.

ANNONS
Av Patricia - 7 maj 2011 14:12

Ikväll  blir det filmkväll med Benjamin, Patricia och Sebbe.

 Benjamin och Patricia på den senaste filmkvällen.

    Sebbe som fjortisposar och jag som försöker att undvika att vara med på bilden i bakrunden. Så ye, jag lade mig över mitt bord. Huhu.

Sebbe har tagit båda bilderna.


Hoppas de stannar länge n_n Jag har dessutom ägnat några timmar till att städa mitt rum. Jag är fortfarande inte klar. Ska torka av lite från hyllor och sånt och dammsuga. So, vi hörs efter filmkvällen.

Av Patricia - 7 maj 2011 00:08

 

Jag vet inte, men ibland blir jag nöjd med mina ben. Och det kan vara då jag inte ätit så mycket och då brukar jag se mig själv en aning smalare.


Ye, det var det.

Av Patricia - 6 maj 2011 23:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Yo! Mitt namn är Patricia, och jag är född den 24 september 1997. Jag bor i Skåne, okok.
Om du inte orkar långa texter ibland är denna blogg inget för dig! :'D
Mycket kärlek, sport, resor, och allmänt - dvs mitt liv. ~

Fråga mig

4 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ sutori med Blogkeen
Följ sutori med Bloglovin'

Översätt bloggen c:

Macarons!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se